Jazzkaar kutsub väikseid muusikasõpru loomalaulude peole

Postimees Juunior
Copy
Jazzkaare mullune perekontsert.
Jazzkaare mullune perekontsert. Foto: Rene Jakobson

Peagi algav Jazzkaar pühendab mõned kontserdid ka lastega peredele ning kutsub osa saama hoogsast loomariigi kontserdist. 

Jazzkaare perekontserdid Tartus (29.04.) ja Tallinnas (1.05.) rõõmustavad väikseid muusikasõpru, viies nad armsasse ja erilisse loomariiki, kus toimetavad kalakesed ja konnad, hiirepoisid, kiisud ja karumõmmid ning ei puudu isegi elevant(s). Nii koduloomad kui ka metsaelanikud elavad sõbralikult koos ja aitavad üksteist. 

Lapsevanematele meenutab see loomalaulude pidu ilmselt aega, kui nad ise olid lapsed. Et veelgi lõbusam oleks, võib kaasa võtta omale armsa looma maski. Paha poleks harjutada kodus ka mõne looma-, linnu- või putukahääle tegemist, järele teha loomade liikumist või lausa lendamist. Kontserdil saab seda kõike ka üheskoos proovida.

Kontserdi perenaine on näitleja ja laulja Saara Pius. Ta on kaasa teinud värvikates lavastustes, muusikalides, filmides, sarjades ja telesaadetes. Jazzkaare perekontserdil on Saarale abiks sõbralikud džässmuusikud: karumõmm Joel Remmel, öökull Janno Trump ja rebane Ahto Abner. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles